Categorías
Filosofia, relats, literatura i altres temes

L’administrador perenne avisa, per norma, que podrà refusar de publicar comentaris a Ciutat Perenne fins sense avisar, si fós el cas.

Hola, gent de Ciutat Perenne.

Us aviso del següent nou article de la normatació o norma primera que faculta per, en el seu cas, poder no publicar pas comentaris a Ciutat Perenne fins i tot sense avisar a qui ha proposat el missatge que no es publicarà pas.

Concretament, la normatació, en l’article 34C3, ara diu el següent, que és preceptiu a ple efecte:

34C4. Sobre els casos de no publicació de missatges a Ciutat Perenne sense avís previ. L’administrador decidirà els casos excepcionals o, si fós necessari, els casos normals en què un comentari dirigit a Ciutat Perenne no sigui publicat i, si és així, no es doni ni tant sols ningun avís que el missatge no és publicat, sobretot referent a temes del Racó Català i/o de l’extingida La Stoa i les seves també extingides webs correlatives i/o del seudònim prohibit d’Unicorn Blanc (Crom el nòrdic).

Que ho tingueu present. Bona tarda.

.

Postdata posterior: l’article 34C4 ha tingut alguna que altra modificació de caràcter poc essencial, per evitar potencials confusions; qui vulgui consultar el text actual d’aquest article el pot consultar a la norma primera del Cosmos Perenne .

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.