Categorías
Filosofia, relats, literatura i altres temes

El Portal Perenne, successor en certa manera del Portal Stoer, manifesta la seva repulsa cap al Racó Català i algunes de les seves execrables accions contra la memòria de La Stoa i contra el mateix Portal Perenne, reconeguent que ninguna de ninguna d’aquestes webs ni del passat ni del present és pas perfecta.

Des del Portal Perenne, amb la nostra escassa (o potser nul·la; tant fa) audiència, manifestem el nostre rebuig per vàries accions que ha fet el Racó Català i alguns dels seus membres.

Creiem que, si el Racó Català és una web que aplica molt el «seu» dret i deure al respecte moral, si això és cert (ja m’he llegit les seves normes, que imagino que no han tingut més canvis des d’aleshores), jo soc l’os Yogui.

No volem ser enemics del Racó Català, però sí mantenir-nos aïllats dels mateixos. I ens agradaria que ells també ens deixessin fer la nostra, amb o sense respecte per part seva. No volem obtenir o mantenir enemistats però sí marcar unes distàncies que siguin respectades.

Internet és prou gran per a tothom i hi ha prous usuaris per a totes les webs… o això crec sincerament jo mateix.

Jo vull respectar als qui no m’agradin… amb el silenci i l’aïllament. El problema és que no totes les webs a qui no els agrada la meva web o jo mateix no fan el mateix i em fan la contra… hi estigui present o no.

Que cadascú tingui la sort que es mereixi… m’agradi a mi o no. En fi…

Salut!!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.