Categorías
Filosofia, relats, literatura i altres temes

N’Unicorn Blanc (ex-alies Crom el nòrdic) només vol una cosa del Racó Catala: que el deixin en pau (cosa que ell procurarà seguir fent respecte a ells) i marcar distàncies.

Ara parlem de les webs Racó Català i Portal Perenne (també dit el Perenne).

Ara ja fa molts anys (excepte un petit parèntesis ja acabat) que Unicorn Blanc, jo mateix (no m’anomenaré Crom el nòrdic, seudònim del que ja fa molt que he renegat) ja no faig la murga (o el que ells consideren fer la murga) al fòrum de Racó Català. Hi ha al Racó qui ha dit que el millor és deixar-me en pau, cosa que jo, amb simpatia, considero positiva.

Potser (qui sap) algun dia el Racó Català i Portal Perenne seran webs amigues, però, tenint en compte les moltes diferències entre ambdues webs, segur que mai seran (no funcionaria) webs germanes. No volem adoptar, en tot cas no molt, la forma, el mètode i els objectius de la web raconaire. Dit amb tolerància. No és perquè el Racó sigui millor o pitjor del Perenne, però perseguim objectius diferents i tenim visions diferents del respecte moral. Hi ha coses que els administradors raconaires permeten i jo com a administrador perenne no hagués permès, sense fer-me por la falta d’usuaris.

No es tracta de voler destruir o de voler eclipsar l’èxit que pugui tenir el Racó, però sí de posar distàncies. Internet és prou gran per a tothom i, encara que no ho fós tant, cal fer competència lleial i evitar la pirateria.

El Portal Perenne recull la herència (i assumeix, en els casos que correspongui, la culpa pels seus errors) del Portal Stoer.

Crec que ja és hora que el Portal Perenne i el Portal Racó Català facin les paus… mantenint la deguda distància. No cal referir-me al Portal Stoer perquè és un portal (ho diu la mateixa norma primera dels Portals Perennes) un portal que ja no existeix.

Crec que l’objectiu de defensar la llengua catalana i aconseguir la independència política dels Països Catalans (o Catalunya) és dels no pas molts objectius que tenen en comú ambdós portals, tenint en compte que, insistim, cal mantenir la distància i no perjudicar-se mútuament. No tenim prou en comú per ser webs germanes però crec que no cal ser webs enemigues.

També afegim que anirem amb compte de defensar-nos davant qualsevol intent de difamació o perjudici, o fins atac hacker, que, si fós el cas, un raconaire, varis o, si és així, tot el web raconaire poguera intentar contra el web perenne. Els nostres enemics (els qui en el seu cas ho siguin) són astuts però jo no soc tant ruc com per deixar-me dominar amb tanta facilitat.

Que l’ésser màxim protegeixi ambdues webs des de la distància i que s’acabin els atacs raconaires contra el Portal Perenne i el seu administrador… i que el Portal Perenne es guardi d’atacar, i encara menys indegudament, el Racó Català. Tenim almenys la possibilitat de ser webs amigues, doncs aprofitem-ho, aquest podria ser el nostre somni si ho assumim, almenys és el meu somni. O, si no som webs amigues, almenys siguem webs separades des de la tolerància.

Que així sigui dit.

Atentament,

.

Unicorn Blanc, administrador perenne.

Categorías
Filosofia, relats, literatura i altres temes

El Portal Perenne, successor en certa manera del Portal Stoer, manifesta la seva repulsa cap al Racó Català i algunes de les seves execrables accions contra la memòria de La Stoa i contra el mateix Portal Perenne, reconeguent que ninguna de ninguna d’aquestes webs ni del passat ni del present és pas perfecta.

Des del Portal Perenne, amb la nostra escassa (o potser nul·la; tant fa) audiència, manifestem el nostre rebuig per vàries accions que ha fet el Racó Català i alguns dels seus membres.

Creiem que, si el Racó Català és una web que aplica molt el «seu» dret i deure al respecte moral, si això és cert (ja m’he llegit les seves normes, que imagino que no han tingut més canvis des d’aleshores), jo soc l’os Yogui.

No volem ser enemics del Racó Català, però sí mantenir-nos aïllats dels mateixos. I ens agradaria que ells també ens deixessin fer la nostra, amb o sense respecte per part seva. No volem obtenir o mantenir enemistats però sí marcar unes distàncies que siguin respectades.

Internet és prou gran per a tothom i hi ha prous usuaris per a totes les webs… o això crec sincerament jo mateix.

Jo vull respectar als qui no m’agradin… amb el silenci i l’aïllament. El problema és que no totes les webs a qui no els agrada la meva web o jo mateix no fan el mateix i em fan la contra… hi estigui present o no.

Que cadascú tingui la sort que es mereixi… m’agradi a mi o no. En fi…

Salut!!!