Categorías
Filosofia, relats, literatura i altres temes

Preàmbul de la norma primera perennia.

Benvolguts usuaris de Ciutat Perenne, jo he cregut (és una opinió discutible, com. suposo, ho són totes les opinions) he cregut que us podria interessar llegir el preàmbul (o exposició de motius si ho preferiu) de la norma stoera primera, o normatació. En tot cas, us donarà algunes indicacions, tot i que evidentment no exhaustives, de com era abans el portal stoer (portal anterior al portal perenne), doncs en la normatació no hem volgut amagar el passat (com, opino jo, fa el preàmbul de la constitució del 78 respecte al seu passat més immediat, o sigui, el franquisme, en el preàmbul de la consti no apareix el franquisme com si mai hagués existit; nosaltres ho fem diferent amb el nostre passat).

Si us interessa o voleu només curiosejar, teniu el preàmbul a sota.

En tot cas, que tingueu un bon dia.

.

.

Preàmbul de la normatació.

.

Al llarg de la història de la web stoera, web dirigida pel mateix administrador que la web perennia, es va arribar a escriure vàries normes primeres, actualment totes elles eliminades. Degut sobretot a la mala actuació de l’administrador primer i de la traïció dels administradors segons, les normes primeres no varen tenir el resultat esperat.

Ara s’ha decidit de redactar una nova norma primera (normatació) però en unes condicions diferents, entre elles els canvis en la propaganda, la desaparició dels administradors secundaris i la subordinació del portal als interessos generals que el defineixen, excloent totalment de la participació d’Unicorn Blanc la participació en ningun fòrum internàutic excepte el fòrum propi de el Perenne. L’anul·lació d’aquesta participació en fòrums aliens es deu entre altres motius a la censura de la propaganda en aquests mateixos fòrums, a la prohibició allà de la filosofia com a potencial tema de conversa i a la seva pretesa obligació, com a fòrums «democràtics», obligació mai acceptada per Unicorn, d’acceptar els seus temes (i la seva un tant «barullenta» forma de viure la vida en els fòrums) tant sí com no si volgués participar en aquests fòrums mateixos. I a Unicorn tant els seus temes (temes respectables per a molta gent però en tot cas no molt motivadors per a ell) com la seva maleducació «prohibida i alhora tolerada» per l’administració d’altres fòrums, en aquesta forma de ser col·lectiva, mai hi va voler encaixar molt i es pot dir que mai hi va encaixar molt…

Per tant, en aquests termes esperem que en el futur el Cosmos Perenne aconsegueixi uns bons resultats d’audiència i de participació sense molestar, almenys no tant, a la gent en general, esperant que això sigui possible sobretot a Relats. En això, insisteixo, Relats en Català i, secundàriament, el Facebook són elementals, si no imprescindibles. També espero que el Cosmos Perenne duri més que les versions de La Stoa ara que no ens hem de fiar ni ens fiarem més de ningun viceadministrador ni cap potencial coadministrador (mai va tenir La Stoa coadministradors) ara que hem ja suprimit la viceadministració i l’administració només compta amb un sol home: jo, alies Unicorn Blanc, dit amb serenitat i sense cap pedanteria.

Un dels aspectes més importants de la normatació perennia, que continua la tradició de les normes stoeres, és el seu manteniment ferm del dret i deure al respecte moral, que s’indica expressament com a dret i deure dels usuaris, dels visitants i de l’administració.

Sempre que en aquesta norma primera es mencioni «portal» o «cosmos» s’entendrà respectivament «portal perenne» o «cosmos perenne» excepte possible indicació en contra. Cal tenir present que Web Perenne, Portal Perenne o Cosmos Perenne són sinònims (i no ho són pas de Lletra Perenne, que «només» és la web principal de la Web Perenne però no totes les seves webs). Així mateix, al dir «el Perenne» ens referim a les webs Perenne en el seu conjunt, mentre que, en canvi, al dir «la Perenne» ens referim únicament a Lletra Perenne.

La direcció email de l’administrador és webmestre2(arroba)gmail(punt)com i les formes de contacte amb ell seran regulades per norma i generalment en privat.

En aquests termes declaratius, l’administrador aprova la següent norma primera:

(Continua amb l’articulat de la norma primera en aquesta altra web).

.

.

.

Sigueu benvinguts a Lletra Perenne: http://ciutat-perenne.com/m/37n

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.